Hjem  |  Om oss

Om Inventum Dakon

Inventum Dakon er lokal leverandør av produkter fra Ricoh Norge AS i Stavanger.
Vi har kontormaskiner til alle typer kunder, enten det dreier seg om store oljeselskaper, rammeavtaler med kommuner eller mindre og mellomstore bedrifter.
Inventum Dakon er Autorisert Ricoh Service Partner. Dette betyr at vi er autorisert til å jobbe med service på Ricoh-produkter, og for deg som kunde innebærer det at du er sikret topp kvalitet på den kompetansen og den servicen du opplever fra oss i forhold til dine Ricoh-maskiner.

Vi er også lokal leverandør av ALT TIL KONTORET. Vi har en lokal service avdeling og lager. Våre medarbeider er her for og gi deg som kunde en trygghet i at vi leverer topp kvalitetsprodukter og at du får den hjelpen og veiledningen du og din bedrift trenger.

Alle våre produkter fra kopimaskiner til kontormøbler eller kaffemaskiner, kan tilpasses ditt behov, ditt lokale, dine medarbeidere og ditt budsjett.

Vi hjelper gjerne med og ta gode beslutninger om hvilke av våre produkter som vil gi dine medarbeidere og din arbeidsplass bedre kvalitet som vil bidra til bedre miljø, økt produktivitet og effektivitet, og ikke minst gi bedre helse.