IM C5500 – alt-i-ett-skriver | Ricoh Norge     Ricoh IM C2000 Essential – Innovative Office SolutionsIm 350 Front View 504 Tcm92 32938 W400IM C300 – multifunksjonsskriver | Ricoh NorgeSkjermbilde 2022 02 17 111003

 

                        AUTORISERT RICOH-FORHANDLER

 

                                                     Dakon AS er autorisert til å selge og utføre service på kontormaskiner til print, kopi, & scan fra Ricoh. Vi holder til på Forus i Stavanger, og har hele Sør-Rogaland som distrikt.

                                                      I tillegg til salg så tilbyr vi serviceavtale på alle våre maskiner. Dette innebærer fri teknisk service, og påfyll av toner ved behov.

                                                      Vi har lager bestående av toner, rekvisita og reservedeler til de fleste Ricoh-maskiner.  Dette resulterer i en av markedets korteste responstider dersom dere trenger hjelp.

                                                      Våre kunder består av alt i fra små butikker til store selskaper med flere hundre ansatte, og vi hjelper deg gjerne med å finne en maskin som dekker deres behov.

                                                           

                                                      Hvis du ønsker informasjon om kjøp eller leie av kontormaskin til din bedrift så kan du kontakte oss på post@dakon.no  / 51906100. Du kan også fylle ut kontaktskjemaet her

                                                    Finansiering igjennom DnB Finans er tilgjengelig.